Testcenter

Hos os finder du et væld af teknikere, mange har haft en opvækst i de forskellige bilhuse inden de kom til os. Vi prioriterer efteruddannelse meget højt og mange af vores teknikere efteruddannes som Bosch systemteknikere - en meget lang og krævende efteruddannelse. Vi har pt. 5 færdiguddannede systemteknikere, hvoraf de 2 har bestået med de to højeste karakterer nogensinde uddelt i uddannelsens historie. Flere af vores andre teknikere er i gang med færdiggørelsen af deres systemtekniker uddannelse. Vi fejlfinder og stiller diagnose dagligt i vores topmoderne testcenter. Vi har alt teknologisk udstyr til rådighed og sætter en ære i at løse alle opgaver optimalt.

Vi udfører mange specialopgaver og har et godt ry som problemknuser. Vi kan tilbyde mange unikke opgaver bl.a. ydelsestest mm. på vores rullefelt.

Vi har et væld af testere til rådighed og flere af dem originale med online opkobling for opdatering af software mm. 

Her følger et udvalg af vores mange testere: 

Audi - BMW - Bosch - Citroën - Ford - Hyundai - Kia - Mazda - Mercedes Benz - Mini Cooper - Multi Diag - Opel - Peugeot - Porsche - Seat - Skoda - Toyota - Volvo - VW

Vi ved alt om hvor vigtigt det er at holde vores kunder kørende i en travl hverdag. Vi tilbyder service eller reparation uden ventetid, uden at gå på kompromis med kvaliteten og sikrer stadig at arbejdet udføres korrekt første gang.

Har du spørgsmål er vi altid klar med professionel service og vejledning.

Har du spørgsmål så ring tlf. 70807359