Skadecenter og pladeværksted i Aalborg

Det kan være nemt at miste overblikket, hvis du har været involveret i et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det dog vigtigt at du vælger det rigtige skadecenter til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald medføre at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes, hvilket giver unødig ærgelse.

Vores pladeværksted/skadecenter er godkendt, efter gældende krav, til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseri teknikere bliver løbende uddannet for at holde sig ajour samtidig med at vi har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed.

Vi reparerer alle typer skader, små som store, og har du været uheldig at få et stenslag i ruden klarer vi naturligvis også det. Vi reparerer stenslaget, hvis det er muligt ellers må man skifte ruden. Vi har specialuddannet personale til at reparere stenslag og har markedets nyeste udstyr til det.

Kommer du med en skade på vores værksted sørger vi få at stille en gratis lånebil til rådighed.  

Kontakt roligt os næste gang uheldet er ude, vi er klar med professionel service og giver altid en generel servicerådgivning omkring bilen med på vejen!

Har du spørgsmål så ring tlf. 70807359