Førende indenfor rensning af partikel filtre og katalysatorer

Vi er et af de førende værksteder inden for rensning af partikel filtre og katalysatorer. Vi kan rense næsten alle typer filtre til person-, vare- og lastbiler. Vi har flere typer rensemaskiner, som kan bruges afhængigt af, hvilken filterkerne det er til.

Klik og se din pris

Prisen på at få renset partikelfilter er forskellig fra bilmærke til bilmærke. Klik og vælg bilmærke/ model for at finde din pris.

Nye miljøkrav kræver eftermontering af partikelfilter
Efter 1. juli 2020 må ældre diesel varebiler ikke køre ind i miljøzonen i landets 5 største byer, med mindre de har monteret et partikelfilter. Det gælder varebiler op til 3500 kg., der er indregistreret før 01.01.2007.
Vi kan tilbyde at eftermontere et partikelfilter, der opfylder miljøkravene, så bilen kan blive godkendt til at køre i miljøzonen. Herefter skal bilen til syn.

Ring og hør om mulighederne for din bil
.
Vi er specialister på området og har over 15 års erfaring med montering og rensning af partikelfiltre.

Hvorfor rense partikelfilteret?
Et partikelfilter virker på den måde, at det renser udstødningsgassen og er konstrueret til at rense sig selv, men efter mange tusinde kilometer er partikelfilteret fyldt op med sod. Det er her, man kan spare mange penge ved at sende det til os eller komme med vognen/maskinen. Så kan vores autoværksted hjælpe med af- og påmonteringen samt rensningen. Ydermere skal der i mange tilfælde sættes en tester på, der kan fortælle vognens computer, at partikelfilteret er blevet renset.

Som privat forbruger et det meget vigtigt at søge hjælp på et autoværksted, som har udstyret til at måle på bilens udstødningssystem og dermed diagnosticere og rådgive korrekt. Mange værksteder har netop problemer med at fejlfinde på partikelfiltre, hvilket kan blive bekosteligt. Vi har investeret i det optimale udstyr, og vi kan sikre dig korrekt fejlfinding og professionel service - uden ventetid!

Flere defekte komponenter kan resultere i, at motoren oser for meget og giver tilstoppede filtre. Fejlen kan være opstået i EGR ventilen, indsprøjtningsdyserne eller andre defekte følere. Vi har de optimale testere til det hele og er dermed godt rustet til at klare opgaven - bare giv os et kald!

VI RENSER ALTID ET PARTIKELFILTER SAMME DAG, SOM VI MODTAGER DET!

BOOK TID NU

RING TLF. 70807359

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 70807359