Automatgear- og manuelle service og reparationer

Vi er det naturlige valg når der skal findes et værksted til reparation og vedligeholdelse af din automatgear- eller manuelle gearkasse. Vi har mange års erfaring og har et utal af markedets bedste testere til at udføre opgaven professionelt. Mange at vores testere er originale testere, så er det bare et spørgsmål om opdatering, så klarer vi også det.  - og husk vi klarer det uden ventetid!

Vi fejlfinder og stiller diagnose dagligt i vores topmoderne testcenter. Vi har alt teknologisk udstyr til rådighed og sætter en ære i at løse alle opgaver optimalt.

Olieskift på en Automatgear/DSG

Normalt ved olieskift, kan man kun skifte godt 50% af olien, men hos os kan vi skifte det hele med en speciel skyllemaskine.

Når man skyller en gearkasse, betyder det at man monterer en skyllemaskine på gearkassen, som trykker olien rundt i hele systemet. Det sikrer at alt olien bliver skiftet og det er netop det der er den klare fordel ved en skylning. Uden en skylning får man ikke de sidste 30 % af den gamle olie ud, hvilket så bliver blandet med det nye olie. Når alt olien bliver skiftet sammen med filteret kan man virkelig mærke en forskel - gearkassen kører væsentligt bedre! Ydermere mindsker denne metode også nedslidning af anlægget og eventuelle dyre følgeomkostninger.

Vi ved alt om hvor vigtigt det er at holde vores kunder kørende i en travl hverdag. Vi tilbyder service eller reparation uden ventetid, uden at gå på kompromis med kvaliteten og sikrer stadig at arbejdet udføres korrekt første gang.

Har du spørgsmål er vi altid klar med professionel service og vejledning.

Kun hos os får du disse unikke serviceydelser:

  • Professionel service uden ventetid
  • GRATIS hotline
  • Olie service med speciel maskine
  • Originale tester
Har du spørgsmål så ring tlf. 70807359