Service og reparation

Vi har et fantastisk mekanikerteam på vores autoværksted. Vi udfører alle reparationer, store som små. God service og vedligehold af køretøjet er elementært for køreglæden. Vi klarer serviceeftersyn, olieskift, klargøring til syn samt syn af bilen, reparation af bremser, udstødning og styretøj, udskiftning af tandrem, hjulskifte og dækskifte osv.

Med et service stempel fra os i din servicebog har du et kvalitetsstempel på at vi leverer en komplet servicering af din bil, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Din bil bibeholder naturligvis fabriksgarantien og vi sørger for at du ved hvad det koster inden vi udskifter noget på din bil. Vi ønsker at udvise omtanke for dine driftsomkostninger og det synes vi gøres bedst ved at behandle din bil som var det vores egen.

Vi ved alt om hvor vigtigt det er at holde vores kunder kørende i en travl hverdag. Vi tilbyder service eller reparation uden ventetid, uden at gå på kompromis med kvaliteten og sikrer stadig at arbejdet udføres korrekt første gang.

Har du spørgsmål er vi altid klar med professionel service og vejledning.

 

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 70807359