Aircondition- og klimaanlæg værksted

Vi er det naturlige valg når der skal findes et værksted til reparation og vedligeholdelse af dit aircondition- eller klimaanlæg. Vi har mange års erfaring og har et utal af markedets bedste servicestationer og testere til at udføre opgaven professionelt - og husk vi klarer det uden ventetid!

Forskellen mellem er et aircondition- og et klimaanlæg er at airconditionanlægget køler luften der pumpes ud og man skal selv regulere det, hvorimod et klimaanlæg selv sikrer at en given temperatur fastholdes. Ens for systemerne er dog at de begge skal vedligeholdes som alt andet på et køretøj. Et ikke vedligeholdt anlæg kører ikke optimalt og medfører større risiko at anlægget går i stykker.

Vi anbefaler at få serviceret sit anlæg minimum hvert andet år og er naturligvis også afhængigt af kørselsmønster. Et anlæg vil som hovedregel altid miste kølemiddel i løbet af et år og når mængden af kølemiddel bliver for lille, sker der skader på anlægget samt at det ikke fungerer effektivt. Et serviceeftersyn og dermed rettidig vedligeholdelse kan være med til at undgå dyre følgeomkostninger.

Har du lugtgener fra dit anlæg kan vi naturligvis også afhjælpe dette. Lugtgenerne skyldes bakteriedannelse i anlægget og vi har udstyret til at dræbe bakterierne.

Vores medarbejdere efteruddannes og certificeres løbende så vi altid er i takt med udviklingen.

Har du spørgsmål til dit anlæg er du altid velkommen til at kontakte os og få gode råd.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 70807359