Medarbejdere

John Andersen
Afdelingsleder

John har ansvaret og overblikket i afdelingen. John er også vores udsendte mand, der en gang årligt tager rundt til vores kunder på Grønland. John har med sit kølige overblik og den daglige tilgang til både kunder og udfordringer stor viden indenfor specielle opgaver i entreprenør- og autobranchen.

Telefon: 43207645
Sanni Bjerre Jensen
Reservedelsekspedient

Sanni styrer reservedelslageret med hård hånd og er omdrejningspunktet på kontoret. Hun er en sand mester i at finde de specielle stumper, som ikke lige er metervarer. Sanni er humørfyldt og har altid et glimt i øjet.

Telefon: 43207634
Oluf Steenfeldt
Dieseltekniker

Oluf er en utrolig dygtig dieseltekniker. Han har en faglig stolthed og har sans for detaljerne samtidig med han holder styr på dieselværkstedet. Ingen diesel opgave er for stor for Oluf.

Telefon: 42124315
Hans Jørgen Larsen
Mekaniker

Hans Jørgen har mere end 30 års erfaring som mekaniker. Han er altid frisk, smilende og parat til at hjælpe, hvor der er behov. Han løser altid opgaverne professionelt.

Thomas Pedersen
Elektromekaniker

Thomas er udlært mekaniker og pladesmed og har med tiden slået mere over på elektromekanikken. Thomas har sans for detaljen og har fået det sorte bælte i oliefyrsmontering! Thomas monterer og reparerer alle typer fyr og bilvarmere - altid med et fantastisk resultat til følge.

Niels Chr. Sandberg
Elektromekaniker

Niels er en elektromekaniker med masser af rutine. Han har løst et utal af elektriske drillerier og har derfor altid en løsning i ærmet på de problemer han må møde. Niels er en herlig fyr med et dejligt humør.

Frank Nielsen Svanborg
Chauffør

Frank suser rundt i det nordjyske og henter og bringer diverse pakker. Frank gør det altid med et smil på læben og han har et meget lunefuldt humør. Udover at være chauffør klarer Frank diverse pedel opgaver mm.

Torben Hansen
Direktør

Torben er kaptajnen for hele flokken hos Nordjysk Diesel-Elektro og Ketner. Torben er en yderst positiv karakter og er meget ide-rig, hvilket betyder at vi ikke altid gør tingene helt traditionelt og er samtidig en meget motiverende foregangsmand.

Telefon: 96317575
Henrik Thomsen
Økonomichef

Henrik har ansvaret for den finansielle styring hos Nordjysk Diesel-Elektro og Ketner. Henrik er en rolig og tålmodig fyr. Fordybelse i statistikker, analyser og tal i almindelighed er det sukker-kick Henrik skal bruge for at dagen stemmer.

Telefon: 96317581
Christina Christensen
Kontorassistent

Christina er med på holdet, der samler de administrative tråde i organisationen. Hun håndterer bl.a. leverandørfakturaer og jonglerer dagligt med mange opgaver. Christina er altid smilende, har god ordenssans og er altid klar med en hjælpende hånd.

Telefon: 96317574
Martin Nielsen
Kontorassistent

Martin indgår i bogholderi teamet og har bl.a. stort samarbejde med reservedelslageret omkring logistik samt generel styring og vedligehold af kartoteker. Martin er en rolig gemyt, der fordyber sig i lister og arbejder systematisk og målrettet.

Telefon: 96317587
Birgitte Lænner
Kontorassistent

Birgitte er en del af bogholderiteamet og håndterer leverandørfakturaer og andre daglige opgaver. Herudover styrer hun vores Facebookside og øvrige former for markedsføring. Hun har et positivt, smittende humør og er altid klar med en hjælpende hånd.

Telefon: Telefon: 96317584